2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Güfte konusu dirilik zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mevzi verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı yardımıyla henüz risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mütehassıs mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey santimantal davranışları sergilemektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip istikşaf geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

Yangına dayanıklı kapıların avlu kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu rütbe ahşap bapnın yok olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı Yangın Çıkış Kapısı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

07:52 Çorum'da akaryakıt istasyonunda çısoy yangın kontrol altına kızılındı Çorum'da bir akaryakıt istasyonunun eklenti kısmındaki kulaklı dairesinde çıdem yangın itfaiye aracı ekipleri aracılığıyla kontrol şeşna allıkındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, kazan dairesinde maddi hasar meydana geldi.

Muvasala Yollarını Berrak ve örtüsüz Tutun: Yangın kaçış yollarının her zaman nezih ve erişilebilir olduğundan emniyetli olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her dakika berrak tutun.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

şu demek oluyor ki, bel kemiği ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek midein tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir kapının yangına ne kadar süre dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu konuda dikkatli yürütmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page