5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Daha detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın makul standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını sınırlamak ciğerin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya rast ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangına karşı güvende tutmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın dirilik eminğini getirmek için kapı kasası ve kullanılan öbür aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Kullanılan kapı fitili derunin tütün sızdırmazlık Yangın Kapısı şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Bu baplar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

1 mm yahut daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil pahaı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut öbür acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya sert kadar malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Mono blok cisim binası kısım sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin içinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i okumak karınin tıklayın.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına alınmasına yardımcı evet ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page